Over mij

Yvonne Diersen-Sloetjes

Ik ben Yvonne Diersen-Sloetjes. Er zijn in mijn leven heel wat stenen in mijn rivier terecht gekomen. Afgelopen jaren heb ik veel geleerd over mijzelf en de stenen die mijn energie blokkeerden en weet ik nu hoe ik mijn stroom weer vrij kan maken. 

Zolang ik mij kan herinneren heb ik de wereld niet begrepen. Op foto’s van vroeger zie ik een ongelukkig meisje. Ik kon namelijk niet begrijpen waarom mensen zo met elkaar omgingen en elkaar pijn deden. Hierdoor was ik altijd al “anders”, waardoor ik gepest werd op school. Ik leerde om me aan te passen. Ik keek goed hoe mensen met mekaar omgingen en leerde hoe ik daarmee om kon gaan. Het maakte echter dat ik ver van mijzelf verwijderd raakte en me niet gelukkig voelde. 

Er zijn een paar momenten geweest dat ik mij verbonden heb gevoeld met mijzelf en het hogere (eerst noemde ik dat God, later Groot Mysterie en nu Grote Geest). Maar wat bij me overheerste was het gevoel van niet verbonden zijn met mezelf en mijn lichaam. 

Door een postnatale depressie die ik had na de geboorte van ons tweede kindje ben ik op zoek gegaan. Ik was helemaal vastgelopen, wist niet meer wie ik was en wat nou eigenlijk de reden van mijn bestaan was. 

Door de verschillende therapieën, zoals hypnotherapie en de verschillende opleidingen, nu tot bijvoorbeeld traumacoach ben ik stukje bij beetje dichter bij mijzelf gekomen. 

Sinds mijn ervaring met Ho’oponopono en de lessen in de Hawaiiaanse culturele en spirituele lessen heb ik ervaren en geleerd hoe ik mijn stenen uit mijn stroom kan verwijderen. Deze wijsheid heeft veel in me geraakt, omdat het gaat over onvoorwaardelijke liefde en vergeving als basis voor je eigen geluk. 

Ik neem je mee naar de antwoorden die in je lichaam verborgen zit en leer je vergeving en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

JIJ! hebt de kracht om jouw stroom weer vrijer te maken en geluk meer en meer toe te laten in je leven. Ik sta graag naast je tijdens dit proces en laat je zien hoe je deze bron van wijsheid aan kunt boren.