Energetisch Welzijn

Ontspannings-massage

Deze massage ontspant je lichaam en geest. Op een zachte en liefdevolle manier wordt de spanning weggenomen. Het helpt je bij slecht slapen, lichamelijke spanning of een burn-out. Door onze huidige maatschappij en hoe deze in elkaar zit en de manier waarop we met elkaar omgaan, ontstaat er steeds meer huidhonger. Huidhonger is een behoefte aan een zacht lichamelijk contact. Deze massage is een combinatie van zachte massage en magnetiseren in liefdevolle aandacht. Deze massage geeft je een boost van energie, het opnieuw leren kennen van je lichaam en een weldadige rust voor je geest.


Magnetiseren is zo oud als de mensheid zelf. Het houdt in; energie overbrengen en of geleiden naar delen van het lichaam, welke niet goed doorstromen. Magnetiseren is werken met energie. Ziekte en stress ontstaan vaak door een verstoring in het evenwicht tussen lichaam en geest. Door deze verstoring kan de energie niet goed doorstromen en raak je uit balans. Bij magnetiseren wordt gebruik gemaakt van de genezende, kosmische energie.

Magnetiseren is ook prettig voor kinderen. Deze jonge mensen zijn ontvankelijk voor energie want ze staan, bijna letterlijk, open voor het leven. Doordat het moeilijker is om met hen te communiceren, is het ook moeilijk om een aanwijsbare reden te geven voor hun pijnklachten. Door met energie te werken in een betrouwbare en liefdevolle omgeving, verdwijnen de blokkades.

Magnetiseren


Aardstralen

Een belangrijk onderdeel van ieders leven, is zijn of haar thuis. Zodra je je huis binnenkomt, wil je thuis zijn. Soms is dat niet het geval. Je voelt je niet op je gemak in je eigen huis maar er een vinger op leggen lukt niet. Dit ongemakkelijke gevoel kan zich uiten in een zwaar gevoel hebben in huis, vermoeid raken, slecht slapen of een ‘unheimisch’ gevoel hebben. Deze aanwijzingen kunnen duiden op een verstoorde energie. Dit kan te maken hebben met geopatische stoorzones (aardstralen) of dat er astrale energieën blijven hangen. Met een biosensor ga ik op zoek naar welke energieën aanwezig zijn en voor het neutraliseren van geopatische stoorzones werk ik samen met Nieuw Bewust. Een reiniging van je huis laat de negatieve energie verdwijnen en brengt de positieve energie terug.