Emotioneel Welzijn

Coach4all

De kleine pijntjes in het lichaam tonen blokkades aan. Emoties en gedachten in je hoofd, zij houden je aan oude patronen. Waardoor ze jou weerhouden van jezelf te zijn. Coach4all werkt op 4 niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en op energetisch niveau. Hierdoor wordt het vijfde niveau bereikt. Het zijn van wie je bent, volwaardig en ontwikkeld. Verbonden met je zelf, het uiteindelijke Body Wealth.


Coach4all bestaat uit enkele disciplines waaronder; NEI, NLP, Verbonden Ademhaling en Intuïtieve Ontwikkeling. Door onze intake en regelmatig overleg over de vorderingen, bepalen we het traject waarin blokkades worden opgelost en oude patronen worden doorbroken. Hiermee werken we naar een onvoorwaardelijke zelfacceptatie toe.


Dagelijks hebben wij duizenden gedachten zonder te onderzoeken wat de geldigheid van al deze gedachten zijn. We piekeren over het verleden en maken ons zorgen over de toekomst. Dat leidt tot vaste gedachten en overtuigingen. Van daaruit beoordelen en reageren we. Maar is dat juist?

The Work is een proces dat denken verheldert. Het is een methode om invloed te krijgen op jouw (negatieve) gedachten. Een proces om op een milde manier je te ontdoen van belemmerende gedachten en overtuigingen die je af houden van wie je werkelijk bent.

Het is voor iedereen die gedachten wil onderzoeken op waarheid en meer bewustheid wil ervaren. Voor het veranderen van je leven van angst naar kracht, van verdriet naar liefde, van depressie naar perspectief.

In The Work ga je niet op zoek naar bevredigende antwoorden. Ook ga je niet, bepaalde gedachten met een andere gedachten verdringen. The Work is een onderzoek van jouw eigen werkelijkheid, zonder oordeel.

The Work

Ontdek de kracht van The Work: verhelder je gedachten, bevrijd jezelf van belemmerende overtuigingen en omarm jouw werkelijkheid zonder oordeel.


EFT

Emotional Freedom Techniques heeft een lage instap om je van alle vormen van stressmomenten (fobieën en angststoornissen) te bevrijden. De kracht van deze methode is het begrijpen van de emotie en niet in deze te blijven steken. Door het kloppen op onze meridiaan punten en te concentreren op een stressmoment, ontkoppelen we een herinnering van haar bijbehorende (negatieve) emoties. Hierdoor ervaar je al een directe verlichting in je denken en zijn.

EFT neutraliseert emotionele ladingen. Daarvoor is dit ook goed inzetbaar bij kinderen die angst hebben voor bijvoorbeeld de tandarts of voor hen examens. Bovendien is dit een hulpmiddel wat je thuis zelf kan voortzetten.


In Access The Bars wordt gebruik gemaakt van 32 drukpunten die aanwezig zijn op je hoofd en door zachte aanrakingen gestimuleerd worden. De energie van vastgezette herinneringen en beperkende overtuigingen, die opgeslagen zijn op je harde schijf, worden opgeschoond en verwijderd. Kortom deze punten ontladen: gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen. Access The Bars brengt rust, openheid en het vermogen om te veranderen.

Access The Bars


Clearing Statement

Als je alles in je leven wat niet werkt met logisch nadenken had kunnen oplossen, had je dat dan niet allang gedaan? Voor alles wat niet voor je werkt, moet iets zijn dat je niet wilt beseffen, waarnemen of ontvangen. Alle gedachten en emoties die je bewustzijn opsluiten of benauwen, beïnvloeden jouw welzijn. Maar dat kunnen wij een halt toe roepen.
In Clearing Statement gebruiken we vragen die jouw aandacht leiden naar de plekken waar jij jouw leven hebt vastgezet. Met de Clearing Statement pakken we alle niveaus en dimensies aan, waardoor je vrij van beperkingen wordt. Dit geeft je de mogelijkheid om andere keuzes te maken.