Contact

Voor meer informatie over mijn disciplines, behandelingen of over de workshops, neem gerust contact op.

Contactformulier

12 + 9 =

Duidelijkheid van mijn kant:

Onze eerste afspraak is de intake. We maken kennis met elkaar diepen jou hulpvraag uit en stellen doelen. Kom je met acute pijn, dan behandel ik direct na de intake.

Een vrijblijvende afspraak maken om kennis te maken voordat je met mij het traject aan gaat is heel begrijpelijk en is daarom mogelijk.

Het traject zal zo’n 10 sessies  zijn en zal 3 tot 6 maanden in beslag nemen voor de investering in jezelf € 1111,- euro.  Inclusief btw.

Kort traject zal 5 sessies zijn en zal 2 tot 4 maanden in beslag nemen voor de investering in jezelf van € 555,55 euro inclusief btw. 

Na de behandeling kan het zijn dat even een kort telefoontje of app contact je rust geeft of op het spoor houd.

Soms kan het zijn dat er tijdens of na het traject toch nog vragen opkomen. Er gebeurd en veranderd natuurlijk veel. Het is dan fijn te weten dat je niet helemaal weer aan je lot wordt overgelaten.

Aparte sessies Hypnotherapie/Regressietherapie is de investering in jezelf € 71,71 euro inclusief btw per sessie. Het is wenselijk om 3 sessies in te plannen om een hulpvraag goed te behandelen. 

Aparte andere sessies zijn nog mogelijk, de investering in jezelf bedraagt € 49,49  euro inclusief btw. per uur. Voor massages/coaching

De duur van een behandeling is minimaal 1 uur en maximaal 2 uur. Deze vinden altijd plaats op afspraak.

Er is een pin apparaat aanwezig, maar contant betalen mag ook.

Mocht je de gemaakte afspraak niet na kunnen komen laat het dan telefonisch weten. In het geval van ziekte van mijn kant, wordt de behandeling in overleg verschoven, naar een nieuw vast te stellen datum.

Nazorg:

Na elke sessie is het belangrijk extra water te drinken, rust te nemen, indien mogelijk de natuur in te gaan en de eerste dagen je ervaringen nog even voor je te houden zodat je hele systeem de tijd heeft om de ervaring en verandering op alle niveaus te integreren.

Yvonne Diersen

o6 23678669

Nibbelinklaan 8, Sinderen

Kvk 65169425