Workshops

Sound Healing

Deze workshop is een ontdekkingsreis in klank. Het ontdekken wat verschillende klanken met je doet, de trilling van een klank waarnemen in je lichaam. Oefeningen met klank en beweging en daarbij je stem ontdekken als helende kracht.

Vaak is je als kind meerdere keren gezegd niet te spreken, te uiten, ‘even stil’ te zijn. Veel mensen hebben hierdoor op de keel, het 5de chakra, blokkades zitten. Het uitspreken van gevoelens of uit komen voor je mening wordt ervaren als moeilijk. Moeite hebben voor groepen te spreken, of het gevoel hebben te moeten schreeuwen om gehoord te worden, kunnen symptomen zijn van een blokkade.

Door verschillende oefeningen kunnen we letterlijk de stem deblokkeren. Door jouw klank, jouw roep, jouw lied te laten klinken kan dit een doorbraak zijn op vele vlakken.

In een veilige setting die we samen maken gaan we op ontdekkingsreis. Het is een

ontdekkingsreis van ieder voor zich en toch samen. Dit omdat we elkaar nodig hebben voor getuigenis, bedding, spiegel en aanmoediging. In deze workshop gaat het niet om samen zingen, we gaan samen klinken. Het enige wat nodig is, is een verlangen om je stem te bevrijden. Een verlangen om je stem te laten klinken.


5de Chakra Healing

Vaak is je als kind meerdere keren gezegd niet te spreken, te uiten, ‘even stil’ te zijn. Veel mensen hebben hierdoor op de keel, het 5de chakra, blokkades zitten. Op onze stem zit vaak schroom of verlegenheid, daarom is klinken juist bevrijdend.
Door verschillende oefeningen kunnen we letterlijk de stem en het keelgebied deblokkeren.
We werken hierbij samen met de essentiële oliën van DōTerra. Deze zijn ondersteunend, geven inzicht in de blokkades en helpt mee deze op te heffen. Tijdens deze workshop zal er een korte uitleg worden gegeven wat essentiële oliën zijn. Tijdens de oefeningen gaan we op zoek naar de olie die voor jou het meest ondersteunend werkt. Van deze olie krijg je een sample mee naar huis. Zo word je in de periode daarna verder ondersteund in het proces dat je bent aangegaan.


Womb Relieve

Alleen voor vrouwen!
We hebben allen een krachtbron en die zit letterlijk in onze onderbuik. Daarom de uitdrukking: onderbuikgevoel! Maar hoe goed luisteren wij hier naar? Velen van ons leven vanuit het hoofd. Dat is een overlevingsmechanisme geworden in deze maatschappij. We passen ons aan en raken steeds verder verwijderd van onszelf. Hoe fijn zou het zijn om weer contact te hebben met jezelf? En een opgeschoonde krachtbron in jezelf te hebben om te creëren.
Dit is een workshop vol zelfliefde en liefdevolle rituelen. Door zachte en ontspannende oefeningen zakken we letterlijk in onze onderbuik. We gaan onderzoeken wat daar opgeslagen is en losgelaten mag worden. Dit alles in een veilige bedding, die we samen creëren, waardoor er heling kan plaatsvinden. In deze workshop zal ook de 13th Rite of the Munay-Ki inwijding worden doorgegeven. Ook wel The ‘Rite of the Womb’ genoemd. Dit brengt in alle zachtheid jouw moederschoot van creatie weer in natuurlijk balans, waardoor jouw gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid volop zal gaan stromen. Een healing en een Blessing. De sterke en liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn opnieuw ervaren.
Deze workshop bevat de volgende programma onderdelen: Deelcirkels, meditatie, reinigingsritueel, doorgeven van de Rite en het Rozen ritueel.


DōTERRA

Maak kennis met de Essentiële Oliën van DōTerra. Wat zijn essentiële oliën, waar komen ze vandaan en waarom DōTerra? Deze workshop is om te ontdekken, te leren en te ervaren wat deze oliën voor jou en in jouw leven kunnen betekenen. Hoe de producten van DōTerra jou kunnen helpen naar meer Body Wealth.

Deze workshop DōTerra Basic is een workshop waaraan kosteloos deelgenomen kan worden. Deze workshop duurt ongeveer 2 uur waarna je de basis hebt van de ins en outs en ook hebt kunnen ervaren wat deze essentiële oliën voor je kunnen doen. Laat tijdig weten dat je deelneemt, dan ontvang je vooraf al een monster om uit te proberen.


DōTERRA Verdieping

Naast de kennismaking met de essentiële oliën, gaan we tijdens deze workshop dieper op een bepaald onderwerp in. Dit kan variëren van lichamelijke pijnen, verstoorde hormonen, detox, slecht slapen en andere onderwerpen. We gaan in deze workshop dieper op het onderwerp in en kijken welke producten van DōTerra ondersteunend kunnen werken, zodat je meer Wealth kunt ervaren.