DōTERRA

Changing your health one drop at the time.

DōTerra Basic

Maak kennis met de Essentiële Oliën van DōTerra. Wat zijn essentiële oliën, waar komen ze vandaan en waarom DōTerra? Deze workshop is om te ontdekken, te leren en te ervaren wat deze oliën voor jou en in jouw leven kunnen betekenen. Hoe de producten van DōTerra jou kunnen helpen naar meer Body Wealth.
Deze workshop DōTerra Basic is een workshop waaraan kosteloos deelgenomen kan worden. Deze workshop duurt ongeveer 2 uur waarna je de basis hebt van de ins en outs en ook hebt kunnen ervaren wat deze essentiële oliën voor je kunnen doen. Laat tijdig weten dat je deelneemt, dan ontvang je vooraf al een monster om uit te proberen.

Praktische informatie:

  • In mijn agenda vind je de data.
  • Deelname is gratis.

Aanmelden graag via het contactformulier

DōTerra Verdieping

Naast de kennismaking met de essentiële oliën, gaan we tijdens deze workshop dieper op een bepaald onderwerp in. Dit kan variëren van lichamelijke pijnen, verstoorde hormonen, detox, slecht slapen en andere onderwerpen. We gaan in deze workshop dieper op het onderwerp in en kijken welke producten van DōTerra ondersteunend kunnen werken, zodat je meer Wealth kunt ervaren.

Praktische informatie:

  • In mijn agenda vind je de data en onderwerpen.
  • Bijdrage workshop DōTERRA Verdieping: € 5,-
  • Tijdsduur: +/- 2 uur.
  • Deze workshop is ook voor groepen te reserveren en evt. op locatie.

Aanmelden graag via het contactformulier

Agenda 2020

18 april 10.00-17.00 uur       Workshop De Helende kracht van klank - Healing Sound

 

Yvonne Diersen

o6 23678669

Nibbelinklaan 8, Sinderen

Kvk 65169425