Womb Relief

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in op te slaan. De baarmoeder is de plek van creatie en geven van leven.

Alleen voor vrouwen!
We hebben allen een krachtbron en die zit letterlijk in onze onderbuik. Daarom de uitdrukking: onderbuikgevoel! Maar hoe goed luisteren wij hier naar? Velen van ons leven vanuit het hoofd. Dat is een overlevingsmechanisme geworden in deze maatschappij. We passen ons aan en raken steeds verder verwijderd van onszelf. Hoe fijn zou het zijn om weer contact te hebben met jezelf? En een opgeschoonde krachtbron in jezelf te hebben om te creëren.

Dit is een workshop vol zelfliefde en liefdevolle rituelen. Door zachte en ontspannende oefeningen zakken we letterlijk in onze onderbuik. We gaan onderzoeken wat daar opgeslagen is en losgelaten mag worden. Dit alles in een veilige bedding, die we samen creëren, waardoor er heling kan plaatsvinden. In deze workshop zal ook de 13th Rite of the Munay-Ki inwijding worden doorgegeven. Ook wel The ‘Rite of the Womb’ genoemd. Dit brengt in alle zachtheid jouw moederschoot van creatie weer in natuurlijk balans, waardoor jouw gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid volop zal gaan stromen. Een healing en een Blessing. De sterke en liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn opnieuw ervaren.
Deze workshop bevat de volgende programma onderdelen: Deelcirkels, meditatie, reinigingsritueel, doorgeven van de Rite en het Rozen ritueel.

Praktische informatie:

  • In mijn agenda vind je de data.
  • Er is koffie en thee met diverse versnaperingen aanwezig.
  • Voor de lunch is er een maaltijdsoep en potluck.
  • Inloop vanaf: 10.00 u. Start: 10.30 u.
    Einde naar schatting: 17.00 u.
  • Bijdrage workshop Zakken in je onderbuik : € 75,-
  • Deze workshop is ook voor groepen, alleen dames, te reserveren.

Aanmelden graag via het contactformulier

Agenda 2020

18 april 10.00-17.00 uur       Workshop De Helende kracht van klank - Healing Sound

 

Yvonne Diersen

o6 23678669

Nibbelinklaan 8, Sinderen

Kvk 65169425