Healing Sound

De helende kracht van klank.

Deze workshop is een ontdekkingsreis in klank. Het ontdekken wat verschillende klanken met je doet, de trilling van een klank waarnemen in je lichaam. Oefeningen met klank en beweging en daarbij je stem als belangrijkste instrument ontdekken als een helende kracht.
Vaak is je als kind meerdere keren gezegd niet te spreken, te uiten, ‘even stil’ te zijn. Dit is een van de redenen dat veel mensen op de keel, het 5de chakra, blokkades hebben zitten. Het uitspreken van gevoelens of uit komen voor je mening wordt ervaren als moeilijk. Moeite hebben voor groepen te spreken, of het gevoel hebben te moeten schreeuwen om gehoord te worden, kunnen symptomen zijn van een blokkade.

Door verschillende oefeningen kunnen we letterlijk de stem deblokkeren. Door jouw klank, jouw roep, jouw lied te laten klinken kan dit een doorbraak zijn op vele vlakken.
In een veilige setting die we samen maken gaan we op ontdekkingsreis. Het is een ontdekkingsreis van ieder voor zich en toch samen. Dit omdat we elkaar nodig hebben voor getuigenis, bedding, spiegel en aanmoediging. In deze workshop gaat het niet om samen zingen, we gaan samen klinken. Het enige wat nodig is, is een verlangen om je stem te bevrijden. Een verlangen om je stem vrij te laten klinken.

Praktische informatie:

  • In mijn agenda vind je de data.
  • Er is koffie en thee met diverse versnaperingen aanwezig.
  • Voor de lunch is er een maaltijdsoep en potluck.
  • Inloop vanaf: 10.00 u. Start: 10.30 u.
    Einde naar schatting: 17.00 u.
  • Bijdrage workshop De helende kracht van klank: € 75,-
  • Deze workshop is ook voor groepen tot maximaal 20 personen te reserveren.

Aanmelden graag via het contactformulier

Agenda 2020

18 april 10.00-17.00 uur       Workshop De Helende kracht van klank - Healing Sound

 

Yvonne Diersen

o6 23678669

Nibbelinklaan 8, Sinderen

Kvk 65169425