Traditionele Maori Healing

Maori lichaamswerk zich op het opnieuw afstemmen van energie en het opruimen van blokkades

Traditionele Maori Healing

Mirimiri en Romiromi is een traditionele Maori healing modaliteit, die wordt gebruikt om de tinana/lichaam, hinengaro/mind, mauri/levenskracht en wairua/spirit te whakatau/kalmeren. We brengen vastzittende energieën die pijn en ongemak kunnen veroorzaken in beweging. Binnen de filosofieën van de Maori’s heeft alle pijn en ongemak die in het lichaam wordt gevoeld whakapapa/genealogie, dus er wordt gewerkt om de katalysator te behandelen om te helpen bij herstel op lange termijn en intergenerationele genezing.

Mirimiri

Mirimiri is de tuakana – een energetische vorm van genezing, die in tal van vormen kan worden geleverd: Korero/counseling, Waiata/lied, Takutaku, Karakia, Taonga Puoro/muziekinstrumenten, ademwerk, verbinding met wairua/ziel en tupuna/voorouders, energetische en trilling stimulatie en verschuivingen. Mirimiri is het niet-fysieke aspect en is de energetische alchemie die plaatsvindt voor de fysieke aanraking van Romiromi.

Romiromi

Romiromi is het fysieke aspect dat wordt gebruikt om het fysieke lichaam opnieuw uit te lijnen, opnieuw aan te passen. Het gebruik van onze handen/armen/elleboog, kohatu/steen of raakau/stokken om bloedsomloop te stimuleren, wat acupressuur- en acupunctuurpunten zijn om pijn, blokkades en trauma’s in het lichaam in beweging te brengen en te verlichten.

Een eenmalige sessie, zal je energie en wairua/ziel verhogen. Voor langdurige pijn, ziekte en chronische klachten kan echter een reeks behandelingen nodig zijn om de lagen van trauma die zich in uw binengaro/geest en tinana/lichaam bevinden te doorbreken en te elimineren.

Veel fysieke symptomen kunnen het directe gevolg zijn van aanhoudend trauma of stress. Daarom richt Maori lichaamswerk zich op het opnieuw afstemmen van energie en het opruimen van blokkades, als een effectieve stimulans om emotionele blokkades op te heffen en herstel te versnellen.

 

Yvonne Diersen

o6 23678669

Nibbelinklaan 8, Sinderen

Kvk 65169425