DōTerra

Essentiële oliën als natuurlijke ondersteuning voor jouw gezondheid.

DōTerra zijn etherische oliën van therapeutische kwaliteit. DōTerra is Latijn voor; Gift van de Aarde. Deze essentiële oliën gebruik ik voor groot aantal lichamelijke, emotionele en spirituele gezondheids- en wellness behandelingen. De planten, bomen en bloemen die worden gebruikt om deze oliën te maken, groeien op in een optimale bodem en bij optimale omstandigheden, daar waar ze van nature horen te groeien. Hierdoor wordt er essentiële olie van vervaardigd zoals de natuur bedoeld heeft. Er worden geen chemische middelen gebruikt tijdens het groeien of tijdens het verwerken van de oliën.

Artikel van (USDA) Agricultural Research Service over Essentiële oliën:
Essentiële oliën roept vaak de gedachten op van geurkaarsen en dag-spa’s. Maar hun voordelen buiten ontspanning zijn minder bekend. Essentiële oliën zijn uiteindelijk plantenextracten en deze worden gebruikt in ontelbare producten voor reiniging en persoonlijke verzorging. Ze worden ook in de voedingsindustrie gebruikt vanwege hun conserverende werking. De door voedsel overgedragen ziekteverwekkers worden vernietigd dankzij hun antimicrobiële, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Van verschillende oliën is ook aangetoond dat ze effectief een breed scala aan veel voorkomende gezondheidsproblemen behandelen, zoals misselijkheid en migraine. En naar een snel groeiend aantal onderzoeken blijkt dat ze ook krachtig genoeg zijn om menselijke kankercellen te doden.

Een handvol veelbelovende, real-life studies zijn uitgevoerd met mensen en dieren, al is het meeste onderzoek tot nu toe uitgevoerd in het laboratorium. Meer gecontroleerde proeven zijn vereist voordat een enkele van deze toepassingen beschikbaar zullen zijn voor het publiek. Ondertussen hebben wetenschappers opwindende resultaten geboekt.

Yvonne Diersen

o6 23678669

Nibbelinklaan 8, Sinderen

Kvk 65169425