Cupping/ Tok Sen

Stimuleert de doorbloeding en de doorstroming van energie.

Cupping

Pitch: Stimuleert de doorbloeding en de doorstroming van energie

Cupping is een goede manier om energieblokkades op te heffen. De behandeling is geschikt voor o.a. rug-, schouder- en nekklachten en cellulitis. Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. De werking is krachtig en effectief omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup, hierdoor gaat de huid omhoog staan. Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. De kracht van het vacuüm is sterk waardoor het meteen zorgt voor een goede stimulatie van de doorbloeding en de doorstroming van energie.

Tok Sen

Pitch: Soms is het nodig dieper gelegen weefsel te behandelen

Hiervoor gebruik ik mijn discipline Tok Sen. Tok Sen is een eeuwenoude traditionele techniek uit Thailand waarbij een houten hamer en houten beitel worden gebruikt om de energie beter te laten stromen. Door het zachtjes slaan met de hamer op de beitel wordt het lichaam in beweging gebracht. Het lichaam bestaat uit ongeveer 70 procent water en door de trillingen van het slaan, wordt als het ware een rimpeling in het lichaam gemaakt. Gekristalliseerde afvalstoffen worden door de trillingen verbrijzeld waardoor deze in het bloed worden opgenomen en afgevoerd. Door het werken met de meridiaan lijnen over het hele lichaam, worden blokkades opgeheven. Hierdoor vindt er in het lichaam weer een volledige doorstroming van energie plaats.

Na langdurige fysiotherapie dat weinig effect had, Yvonne opgezocht. Wat een verschil! Yvonne neemt de tijd en behandelt intensief. Nu ben ik echt geholpen!

Yvonne Diersen

o6 23678669

Nibbelinklaan 8, Sinderen

Kvk 65169425