Access Consciousness®

Meer ruimte in je hoofd, je lijf en je leven ervaren?

Access The Bars

In Access The Bars wordt gebruik gemaakt van 32 drukpunten die aanwezig zijn op je hoofd en door zachte aanrakingen gestimuleerd worden. De energie van vastgezette herinneringen en beperkende overtuigingen, die opgeslagen zijn op je harde schijf, worden opgeschoond en verwijderd. Kortom deze punten ontladen: gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen. Access The Bars brengt rust, openheid en het vermogen om te veranderen.

Clearing Statement

Als je alles in je leven wat niet werkt met logisch nadenken had kunnen oplossen, had je dat dan niet allang gedaan? Voor alles wat niet voor je werkt, moet iets zijn dat je niet wilt beseffen, waarnemen of ontvangen. Alle gedachten en emoties die je bewustzijn opsluiten of benauwen, beïnvloeden jouw welzijn. Maar dat kunnen wij een halt toe roepen.
In Clearing Statement gebruiken we vragen die jouw aandacht leiden naar de plekken waar jij jouw leven hebt vastgezet. Met de Clearing Statement pakken we alle niveaus en dimensies aan, waardoor je vrij van beperkingen wordt. Dit geeft je de mogelijkheid om andere keuzes te maken.

Yvonne Diersen

o6 23678669

Nibbelinklaan 8, Sinderen

Kvk 65169425